Новината за това, че проектът за мол или голям търговски

...
Новината за това, че проектът за мол или голям търговски
Коментари Харесай

Ексклузивни детайли около новия мол на Сточна гара! Вижте какво още ще се строи там!

Новината за това, че планът за мол или огромен търговски център на Сточна гара се възражда, разбуни духовете в Пловдив. Реално ли ще се строи там? Какво ще се строи? Кога ще се строи? Все въпроси, които съпътстват всеки огромен план.
Plovdiv24.bg научи извънредна информация за плана. Намеренията на вложителя са съществени и фактически, може би още тази година, ще се направи първа копка на строителството на нов голям мол.

Теренът от 36 декара на мястото на някогашната Сточна гара е платен от фонда от ЮАР NEPI Rockcastle за над 17 млн. лева Това е третата покупка на фонда, откакто предходната година компанията закупи първия и третия по доходи молове в София против 460 млн. евро и по този начин стана най-големият вложител в български недвижимости.

Plovdiv24.bg научи, че южноафриканците ще строят мол единствено на част от терена. Останалата част ще бъде продадена с експлицитното изискване там в избран период да се построят жилища и нищо друго.

Новият жилищен квартал, който ще се появи зад бъдещия мол, ще бъде обособен от булевардите, надлез "Родопи " и жп линията с висока, транспарантна и шумоизолираща стена. В прикачената изложба можете да видите и точното разположение на бъдещите обекти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР