Новината за раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес дойде

...
Новината за раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес дойде
Коментари Харесай

Това ли е новата любов на Алекс Родригес

Новината за раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес пристигна като гръм от ясно небе за почитателите им. Двамата изглеждаха толкоз щастливи дружно, че никой не очакваше сходно развиване на връзката им. И в случай че Джей Ло бързо съумя да продължи живота си, като единствено след няколко месеца към този момент беше в обятията на Бен Афлек, то за тази година и повече от оповестяването на раздялата им, Алекс Родригес не беше засичан в компанията на никоя дама.
 Алекс Родригес, Синтия Скъртис и това ли е най-специалната жена в живота му
Коя е най-специалната жена в живота на Алекс Родригес

И не, не е Дженифър Лопес

Докато Джей Ло и Бен Афлек наваксваха пропуснатото между тях, той сякаш се бе отдал на тъга, отказвайки да продължи напред. До този миг.

По всичко проличава, че по-късно повече от година Алекс Родригес най-накрая е намерил подобаваща жена, която да застане до него.

Наскоро някогашният бейзболист бе видян на отмора с група другари в Капри, Италия, където са наели първокласна яхта за престоя си. От фотоси, които компанията показа във обществените мрежи обаче, направи усещане, че Алекс Родригес не е самичък.

На един от фрагментите, появили се в интернет, се вижда, че сред Родригес и Катрин Паджет, която е професионален бодибилдинг играч, несъмнено прехвърчат искри. Факт, който по-късно бе доказан от папарашки фрагменти, показващи ги да се целуват на борда на яхтата, до момента в който вечерят.

По информация на Daily Mail двамата са били видяни да се забавляват в едно от нощните заведения на локално градче, където още веднъж не са били спестовни откъм милувки един към различен.

Някои медии настояват, че връзките им са съществени, тъй като Катрин към този момент се е срещнала с дъщерите на Алекс Родригес, които са се включили към ваканцията им в Италия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР