Новината за краха на брака й с Тишо дойде след

...
Новината за краха на брака й с Тишо дойде след
Коментари Харесай

Бившият На Венета Райкова Не Издържа След Развода! Съсипан Е! Вижте Какво Се Случи С Бизнесмена Тишо!

Новината за краха на брака й с Тишо пристигна след 13 години общуване в сватбен съюз. Няколко пъти русокоската акцентира, че с някогашния й брачен партньор са запазили положителния звук и остават другари, макар случилото се. В името на детето те не престават да поддържат връзка.

Венета Райкова съобщи изрично, че няма да огранича Тишо да вижда Патрик и няма да съблюдава прецизно наредбите на съда. Двамата ще имат опцията да се виждат толкоз постоянно, колкото преценяват, че е належащо. Но все пак, Тишо не крие, че Патрик му липсва и съжалява, че не може да прекарва повече време с него.

Делото по развода на известната двойка към този момент е стартирало. Тв водещата е уверена, че това е вярното решение и е безапелационна, че няма да промени мнението си.

Тя не показа точната причина, довела до раздялата й с Тишо, само че разкри, че бракът им куца от дълго време. В последните години те живеели по-скоро като съквартиранти, а не като съпрузи.

Темите им за диалог се свеждали само до оценките на Патрик и бъдещата му реализация.

Тв водещата показа неведнъж, че без мъж се усеща по-добре и на този стадий не има намерение да се впуска в нова връзка, написа Хот сцена, базирайки се на „ Галерия “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР