Новината за контранастъплението на Украйна разбуни Рунет. Руските военни кореспонденти,

...
Новината за контранастъплението на Украйна разбуни Рунет. Руските военни кореспонденти,
Коментари Харесай

Русия рискува. Ако запрягаш твърде бавно, няма да има какво да яздиш, няма има къде да идеш, няма да има за какво, а и кой да иде

Новината за контранастъплението на Украйна разбуни Рунет. Руските военни репортери, надпреварващи се един с различен, написаха " Започна се! ", Говореха за скупчването на военна техника до границите на страната ни. В резултат информацията първо беше отречена от кореспондента-блогър Поддубний, от който и потегли вълната, а по-късно - публично - от съветското министерство на защитата. Но това са единствено думи.

Философът Александър Дугин установи факт, който би трябвало да се признае: украинската контраатака е почнала, само че не е публично оповестена и доказана. И дано да рапортуват от фронта, че обстрелът единствено се е засилил или че като цяло всичко върви " в естествен порядък " - Киев направи своя ход.

Засега няма никакви съществени пропуски, нито загуби. И дай Боже, да не ги създадем след това. Но контранастъплението въобще не трябваше да стартира, в случай че бяхме създали всичко вярно преди този момент. Нито едно. Трябваше да има единствено наша атака. Няма потребност от вайкания, от различия от вида: „ всичко пропадна “, не, „ всичко е чудесно “. Нищо не е пропаднало, само че... и нищо не е чудесно. Ако има контраатака, тогава би трябвало да се вършат заключения. И то неотложно. - сигурен е Александър Дугин.

Да, от време на време да се направи пауза, да се изчака най-хубавият миг за удар е вярно, стратегически целесъобразно. Но резултатите от миналогодишната акция, отстъплението от Изюм и Херсон, в което до неотдавна нямахме сили да повярваме, демонстрираха, че нямаме време за очакване. Огневите линии станаха прекалено много и не всяка от ттези линии е на фронта.

Александър Дугин разгласи точките, чието осъществяване е належащо за нашата Победа:

Първо , несъмнено, е належащо да се разгласи военно състояние, публична война на режима в Киев. Това ще даде опция освен за дейно противопоставяне на външния зложелател против нас, само че и на терористите в тила. Военното състояние има напълно друга законодателна основа.

Второ , нужна е всеобща готовност и освен военна, само че и икономическа, индустриална, на всички сфери на живота. Което в действителност ще бъде продължение на първия пункт.

А за оптималното осъществяване на тази стратегия е значимо интернирането на петата колона - партията на либералите-предатели, чиито дейности се разкриват като гнойни рани от предишния февруари. Като различен миг, без който би бил неосъществим прелом в сегашната обстановка, Дугин очерта кадровата промяна в редица водещи министерства и ведомства, довели до сходна обстановка.

Това би трябвало да се прави безмилостно, безкомпромисно. Незабавно. И да преминем към световна идеологизация вместо към либерализма, който продължава да господства. Обществото би трябвало да се насити с идеологията на патриотизма – и левия, и десния.

Военната акция в Украйна се разпростира и доближава своя връх. Александър Дугин упорства: значимо е да се направи всичко, с цел да се избегне потреблението на нестратегически нуклеарни оръжия. И в случай че сме принудени да прибегнем до него – да нанасяме удари единствено по лимитирани цели. И да, би трябвало да сме подготвени да нанесем удар и със стратегически нуклеарни оръжия.

Важно е съветските хора да помнят кои сме. Започнете да почитате себе си. И се научете да вярвате на нашия водач.

Сплотете се към Върховния главнокомандващ и действайте прецизно по неговите заповеди. Игнорирайте всички останали с изключение на него. Предателите могат да бъдат на всички места. - предизвести Александър Дугин.

Контранастъплението на врага в действителност стартира. И целият съветски свят в този момент би трябвало трезво, само че умерено да одобри действителността: направени са доста неточности, само че най-важните към момента могат да бъдат избегнати. Поне към този момент.

Превод: Европейски Съюз



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР