Новината“ се оказа евтин трик за реклама на поредно менте

...
Новината“ се оказа евтин трик за реклама на поредно менте
Коментари Харесай

Не, доцент Мангъров не е застрелян в колата си

„ Новината “ се оказа на ниска цена трик за реклама на следващо менте против високо кръвно

Измамници, предлагащи подправени добавки, погребаха доцент Атанас Мангъров. Имитационен уебсайт на наша телевизия заяви, че Мангъров е бил убит в колата си. „ Новината “ се оказа на ниска цена трик за реклама на следващо менте против високо кръвно, оповестява " Труд ". 

„ България беше разтърсена от трагично събитие: прочут доктор Атанас Мангъров, прочут с откритите си рецензии към държавното управление и Министерството на здравеопазването, беше смъртоносно прострелян покрай личния си дом. Той се опитваше да разкрие ужасната истина, която съгласно него държавното управление криеше от пенсионерите.

Този доктор от доста години се бори за истината и прозрачността в системата на опазването на здравето. Той се обявяваше против корупцията и несправедливостта, които съгласно него пронизваха целия бранш. В своите изявления и изявленията той повдигаше значими въпроси, свързани с достъпността и качеството на здравните грижи за възрастните хора “, пишат продавачите на подправени добавки.

Твърди се, че Мангъров е кардиохирург, който намерено декларирал: „ Пълните ефира с осведомителни „ вируси “, само че си затваряте очи за проблем, който всяка година убива 250 000 души в България! Защо никой не приказва за болесттите на сърдечно–съдовата система? Защо всички криете, че към този момент има артикул, който възвръща хипертонията? “

Следва измислено изявление с Мангъров и напоителна реклама на артикул, наименуван „ Cardiform “. Според рекламата, всеки закупил продукта за 7 дни ще се избави от 7 заболявания.

Доц. Мангъров, който сподели че след обявата в уеб страницата телефонът му не е спрял да звъни. Търсели го познати, с цел да се убедят, че написаното не е истина. Мангъров напомни, че към този момент е подал сигнал в полицията срещу друга подправена публикация .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР