Новината гръмна днес, но раздялата им датира от няколко месеца.

...
Новината гръмна днес, но раздялата им датира от няколко месеца.
Коментари Харесай

Идеалният брак продължи 6 години: Бизнесменът Башур изпъди Емилия от живота и спомените си!

Новината гръмна през днешния ден, само че раздялата им датира от няколко месеца. Да, за потрес на почитателите и всеобща изненада, съвършеното семейство на Емилия и Жорж Башур се разпадна. Двамата даже не живеят дружно, а всеки е настанен в настрана жилище, до момента в който се чакат документите за формалния бракоразвод.

Близки, даже доста близки до Емилия хора потвърдиха това, направиха го и другари на самия Башур, който е изтрил всичките си мемоари с Емилия и от мрежата. Това към този момент ни се коства много неприятно, жестоко към певицата и прекомерно. Още повече, че Емилия не е изневерявала на Башур, а в противен случай - още го обичала, разкриват нейни другари.

Този, на който му омръзнало, е сирийският предприемач. Той охладнял много към брачната половинка си в последните две години и даже фактът, че имат общо дете, не съумял да го задържи при нея.

" За Жорж връзката им се изчерпа от дълго време. Той просто не изпитва към този момент същите усеща към Емилия и й го призна. Грубо е обаче да унищожава общите им мемоари, още повече, че тя беше до него в най-тежкия му миг, когато загуби сина си ", разясняват източниците.

Не е ясно дали има нова жена в живота на Башур, само че Емилия несъмнено е сама и ближе рани от кошмара.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Емилия Жорж Башур идеален брак Емилия и Жорж Башур развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР