Новината е проекция на всичко, което се случва в Италия.

...
Новината е проекция на всичко, което се случва в Италия.
Коментари Харесай

Живодар Терзиев: Може да се стигне до затваряне на бензиностанции


" Новината е проекция на всичко, което се случва в Италия. Ние като сериозна организация на сектора сме взели ограничения това да не се случи. Имаме няколко проекта. Разбира се, има и песимистични. В най-песимистичния наш сюжет ще се случи и това ", разяснява Живодар Терзиев, ръководител на Българската петролна и газова асоциация, пред БНР.

Дори да се стигне до хипотезата затваряне на бензиностанции, те не могат да останат без човек поради предварителната защита за пораждане на повреди, добави още той.

" На първо време са направени ограничавания в екипите, затворени са заведенията за хранене към бензиностанциите, оферират се главно пакетирани артикули. В обектите, в които не може да се подсигурява задоволителна хигиена в епидемиологичната конюнктура, е прекратена продажбата на топли питиета даже в картонени и пластмасови опаковки ", изясни Терзиев.

" Най-страшно е, когато загубим личен състав под карантина. Не приказваме за един или двама индивида, приказваме за цяла промяна ", сподели той.

" В сегашния миг ние нито разполагаме с защитни средства, нито с дезинфектанти, които да подсигуряват сигурността на нашите клиенти ", разясни Живодар Терзиев по въпроса за почистването на санитарните пространства.

Той посочи още, че на клиентите не е неразрешено да зареждат гориво сами, почистват се ръкохватките, така наречен револвери, различен е въпросът с какви препарати се прави това и дали те са съответни. 

" При възникването на по-сериозен сюжет, първото нещо, което ще преустановим, е зареждането на пропан-бутан и на метан " сподели Терзиев. При пропан-бутана се следи сериозен спад поради блокирането на таксиметровия бизнес и зареждането на дребни търговски обекти.

В градовете се записва понижаване на продажбите на гориво по справедливи аргументи, това не важи за товарния трафик, посочи още Живодар Терзиев. " Понижението е над 30%, евентуално е 40. Всеки ден е осезаемо по-надолу и по-надолу. "

" Имаме ли личен състав, без значение от броя на клиентите, които посещават обектите, те ще работят ", увери ръководителят на петролната и газова асоциация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР