Новината, че водещата на спортните новини по Би Ти Ви

...
Новината, че водещата на спортните новини по Би Ти Ви
Коментари Харесай

bTV Action! Николета Маданска съсипа колежката си Гена Трайкова с новината, че е бременна от Венелин Петков

Новината, че водещата на спортните вести по Би Ти Ви Николета Маданска е бременна от шефа си Венелин Петков, е унищожила някогашната му възлюбена Гена Трайкова, разкриха техни сътрудници. " Уикенд " пръв разкри повода за неочакваното изгубване от дребния екран на Николета в по-предния си брой. Преди дни Маданска публично е признала пред сътрудниците си, че е бременна.

От близо два месеца Николета не се е появявала в ефир и това породи много въпросителни измежду феновете. Доскоро Маданска бе една от звездите на спортната емисия и неочакваното й изгубване сигурно стана подозрително. Усмихнатата русокоска към момента е част от екипа на Би Ти Ви и постоянно споделя разнообразни репортажи на свои сътрудници на стената си във Facebook, само че от няколко седмици не е на екран.

Една от аргументите била отшумяващата пандемия от ковид, която мощно тормозила бъдещата майка. Николета и Венелин пазели в загадка от сътрудниците си, че ще стават родители и поради някогашната му възлюбена Гена. Бъдещите родители не желали да ги одумват и се опитвали да запазят в загадка бременността й колкото се може по-дълго време. Така или другояче, към този момент слуховете са публично доказани. Откакто радостната новина обхожда Би Ти Ви, Трайкова е в минорно въодушевление и все по-рядко се усмихва. 

Венелин и Гена бяха една от най-известните любовни двойки в коридорите на Би Ти Ви в продължение на 7 години. Любовта им пламна, до момента в който двамата бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги покачиха в шефове, само че в името на взаимната им работа резервираха цивилизовани връзки и към днешна дата са положителни другари. След раздялата им Петков любеше някогашната миска и водеща на предаването " Cool...T " Полина Гергушева. Гена пък имаше връзка с много по-младия си сътрудник Иван Георгиев.

Два месеца преди да получи дълго чаканото покачване като началник на новините, някогашната новинарка стартира връзка с амбициозния кореспондент. Именно аферата му с нея го изстреля на върха. Георгиев бе нараснал във водещ на новините с помощта на изгората си. Гена обаче се оказала много властна и ревностна и Иван я зарязал. От няколко месеца синеоката русокоска носи на безименния пръст на лявата ръка хубав пръстен, наподобяващ годежен. 

Колеги на Трайкова обаче разкриха, че тя не е сгодена, а преднамерено носела бижуто с камък, с цел да нервира някогашната си възлюбена Венелин. Гена скрито се надявала, че с огромната й обич Венелин имали късмет още веднъж да се съберат някой ден. Уви, новината, че ще става баща, я съкрушила. Връзката на 35-годишната Николета и 48-годишният Венелин стартира на коледното празненство в малкия екран през 2015 година в Банско. Тогава те си разменяли смешки и закачки, а на идващия ден очевидци ги видели да карат ски дружно.

Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като поканила Венелин на сякаш другарска среща в дома й под предлог, че желае да му показва готварските си умения. Блондинката се слави като занаятчия на сладкишите и тортите, само че с изключение на с кулинарни изкушения, съумяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо вдлъбнат по хубавицата. През последните години публицистите няколко пъти бяха пред разлъка, само че наподобява са съумели да изгладят разликите си. 

Техни близки споделят, че и двамата са доста сложни характери, обичащи да постановат мнението си, само че в името на любовта и хармонията съумели да създадат доста взаимни отстъпки. Доскоро Венелин бил фокусиран върху кариерата си, само че с напредването на възрастта все по-често се замислял за наследници. Така и двамата с Николета стигнали до извода, че са подготвени да бъдат родители. 

Техни сътрудници от Би Ти Ви споделят, че били толкоз потайни по отношение на персоналния си живот, че даже след 4 години общуване към момента се държали дистанцирано пред останалите в нюзрума. Дори в персоналните си профили в обществените мрежи те не споделяли свои общи фотоси, все едно връзките им са единствено колегиални. Като началник в малкия екран Венелин намирал за доста непрофесионално да обявява, че живее със своя подчинена. 

Сега обаче, когато на хоризонта се задава бебе, това няма по какъв начин да остане неусетно. Възможно е новинарят и колежката му да узаконят връзките си с брак, позволяват в сектора.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР