Новината, че водещата на На Кафе, Гала, е болна от

...
Новината, че водещата на На Кафе, Гала, е болна от
Коментари Харесай

Прецедент въпреки карантината: "На Кафе" в ефир, как прекарват изолацията лицата на предаването

Новината, че водещата на " На Кафе ", Гала, е болна от ковид, изненада мнозина. В годината, в която предаването навършва 20 години в ефир, във вторник то беше на запис, като по време на включването си в утринния блок на NOVA, Гала съобщи, че тази седмица феновете ще гледат най-хубавото от предаванията до момента. 

Виж още: И Гала е с COVID-19: Какви са признаците ѝ, по какъв начин се усеща и къде се е заразила?

Да, но не, както се споделя! На 28 октомври за първи път в историята на предаването то беше предавано от домовете на водещата и панелистите. Гала дефинира този казус за изключително ексцентричен, защото до момента все предаването е гостувало в домовете на феновете, а в този момент - феновете гостуват в домовете на водещата и панелистите. А това, в случай че четем мненията на потребителите в обществените мрежи, се приема добре от феновете. 

Виж още: Малкоданска описа за битката с COVID-19 и лекуването

Предаването стартира с смешка от страна на Георги Блажев, който напомни, че Гала обича скариди и я попита дали усеща усета на обичаната си храна. Тя от своя страна съобщи, че скаридите ще почакат, защото в този момент е време за пчелен прашец, мед, джинджифил и чай. Впрочем двама от панелистите към този момент са боледували от ковид. Става въпрос за Георги Блажев и Гери Малкоданска. За разлика от при тях, Гала нямала нови признаци през новия ден. Водещата показа още, че за нея се грижи обичания мъж, Стефан, който се появи пред камерата, с цел да увери, че към този момент няма никакви признаци. 

Виж още: Роди се звезда! Дария Хаджийска – за " Братя ", ролята на Вики и нещата, които никой не знае за нея!

" На Кафе " ще продължи да се излъчва по този ексцентричен метод и през идните дни, въпреки и с понижена дълготрайност. Междувременно ние взехме решение да надникнем в профилите в Instagram на панелистите, с цел да забележим по какъв начин прекарват времето на наложителна карантина вкъщи. Андреа Банда Банда споделя, че има чувство за сухота в гърлото, само че го отдава на обстоятелството, че от дълго време не е бърсала прахуляк вкъщи. Георги Блажев " изследва " нови приложения на телефона си и се забавлява с известния Reface App.

Виж още: 7 неща за VENCI VENC', които не знаете! (номер 1 сигурно ще ви изненада!)

Двете синоптички на NOVA също са под карантина. Никол Станкулова пожела бързо излекуване на Гала по ексцентричен метод. " С корона, без корона, отново си кралица ", написа тя в Instagram. Гери Малкоданска пък разгласява красиви свои фотоси от фотосесии.

Изображение: https://www.instagram.com/nstankulova/
https://www.instagram.com/gery.malkodanska/
https://www.instagram.com/gala_na_kafe/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР