Новината, че Титаник ще се завърне по киносалоните тази година,

...
Новината, че Титаник ще се завърне по киносалоните тази година,
Коментари Харесай

Защо “Титаник ще е по-специален тази година

Новината, че " Титаник " ще се завърне по киносалоните тази година, научихме още през лятото на 2022 година Тогава обаче не знаехме по кое време по-точно ще се случи това.
 “Титаник ”, Кейт Уинслет, Леонардо ди Каприо и новата усъвършенствана 3D версия на кино лентата
“Титаник ” се завръща по кината

25 години по-късно

Сега към този момент сме наясно, че филмът ще са завърти още веднъж и у нас за Свети Валентин. Какво обаче е предиздвикало режисьора Джеймс Камерън да избере тази дата, разкрива самият той в американско предаване.

По думите му е желал да направи нещо особено за 25-ата годишнина на кино лентата, защото допуска, че за 50-ата няма да го има. Освен това съгласно него има друго потомство хора, които не са гледали кино лентата на кино, както и други, които е доста допустимо да изпитват носталгия по това да го гледат точно на кино.

Следващият въпрос за Джеймс Камерън е бил обвързван точно с това коя да бъде датата. Най-логично му се е сторило това да е Свети Валентин. Всъщност за първи път " Титаник " излиза по кината няколко дни преди Коледа. Най-касовият му ден обаче се оказва точно 14 февруари, когато се чества Свети Валентин.

Според Камерън това е разбираемо, само че и извънредно за филм, който е на пазара от два месеца. " Така че това е празник на любовта. Това е и празник на кино лентата, в това време ", споделя режисьорът.
 Франсис Фишър, Кейт Уинслет, “Титаник ” и корсетите, които актрисите е трябвало да носят за фотосите на кино лентата
Жертвите на Кейт Уинслет и Франсис Фишър за “Титаник ”

Не бихме желали да сме на тяхно място

Той прибавя още, че нито кадър от кино лентата не е изменен. Единственият нов детайл в действителност е добавеният Atmos тон, който преди не е бил разполагаем. Можем да чакаме " Титаник " още веднъж по кината от 10 февруари, когато ще можем да го гледаме в 3D 4K HDR.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР