Новината, че Сузанита е постъпила в клиника за зависими шорика

...
Новината, че Сузанита е постъпила в клиника за зависими шорика
Коментари Харесай

Изписаха Сузанита - Вече е здрава, мотивирана и с 14 кг. нагоре! Ето какво мислят родителите ѝ

Новината, че Сузанита е постъпила в клиника за подвластни шорика всички ни, само че още по-шокирани останахме, когато тя описа по какъв начин се е чувствала, когато е употребявала неразрешените вещества и до какви крайности е стигала. 

" Бях усмихната, щастлива и си мислех, че ще реша проблемите си като се надрусам. Но уви! Стигнах до крайности... Да посегна на хора, които са ме изгледали... На хора, на които дължа живота си... Да изпочупя всичко в близост ", описа преди месец младата певица.

Виж още: Сузанита с самопризнание и прочувствен роман: ''В клиника за подвластни съм!''

След това потеглиха клюки, че поради това Сузанита ще слезе от сцената вечно, които тя побърза да опровергае, наблягайки, че решението към момента не е взето. Но пък и не изключи подобен сюжет.

Виж още: Какво се случва? И Златка Димитрова, и Николета Лозанова се простиха с бизнеси в рамките дневно

Е, Сузанита към този момент е изписана от клиниката, където до неотдавна се лекуваше и към този момент си е вкъщи измежду обичани хора. Поне това излиза наяве от story-тата, които стартира още веднъж да качва в Instagram.

Виж още: Лияна разкри тайната на съвършеното си тяло

От тях не се виждаше нещо по-различно от това, което и до момента сме виждали от Сузанита - тя си направи нов татус, а в другите story-та се виждаше по какъв начин танцува или пък се смее с другари. Единственото по-различно е, че е сменила цвета на косата си и той към този момент е черен.

Виж още: Светлана Гущерова призна по какъв начин поддържа форма и ниски килограми! Ето и диетата ѝ

Пред " България през днешния ден " бащата на Сузанита, именитият Орхан Мурад, показа, че тя е към този момент здрава, стимулирана и спокойна. Освен това е качила 14 кг. в клиниката. Мурад е безапелационен, че не се срами от щерка си, а даже е горделив с решението ѝ да постъпи в клиниката. По думите му тя може да бъде образец на доста младежи, изкушили се от опиатите.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР