Новината, че синът на Мария Илиева - Александър, ще си

...
Новината, че синът на Мария Илиева - Александър, ще си
Коментари Харесай

Взрив в БНТ: Бременната Мария Илиева се изпусна за пола на б...

Новината, че синът на Мария Илиева - Александър, ще си има сестриче, откри удостоверение при гостуването на певицата при Жоро Любенов в Българска национална телевизия.

Водещият попита наследника на Илиева какво би желал да му се роди - братче или сестриче, а той отвърна незабавно: " Сестриче ". Реакцията на известната му майка бе забавна - нито удостовери, нито отхвърли, а както знаем - мълчанието е знак за единодушие.

Певицата призна, че втората й бременност минава доста по-спокойно, тъй като през цялото време е наясно какво я чака и по какъв начин да се оправи. " Никога не е лесна работата, само че към този момент си го играл този филм и не е толкоз ужасно физически и душевен ".

" Аз съм максималист, не мога да върша нещо, в случай че не съм сигурна, че го върша по най-хубавия метод и може би този порив и чувство, че не трябва да си лежиш на старите лаври, ми дава креативен тонус ", показа изпълнителката за присъединяване си в сериала " Порталът ", в който влиза в ролята на младата Йорданка Христова. Активното й присъединяване стартира на вчерашния 9 май.

" Гледах първата серия с боязън, супер забавна тематика за пътешестване във времето. Много майсторски реализирано прекосяване във времето посредством образните решения, посредством пресъздаването на епохите ", сподели още певицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР