Новината, че президентът Джо Байдън се отказва от участие в

...
Новината, че президентът Джо Байдън се отказва от участие в
Коментари Харесай

Единствената в света гледачка на аспержи предсказа излизането на Байдън от изборите

Новината, че президентът Джо Байдън се отхвърля от присъединяване в изборите, се появи в неделя, 21 юли. „ Реших да не одобрявам номинацията и да съсредоточа цялата си сила върху отговорностите си като президент до края на мандата “, съобщи той в X.

Съобщението възбуди вълна от въпроси в интернет: Какво значи това за предизборната конкуренция? Камала Харис ли е любимец за негов заместител?…

Но един консуматор зададе може би най-належащия въпрос…

Джемайма Пакингтън се прочу като „ единствената в света аспержанка “ и досега е предсказала Брекзит и кончината на кралица Елизабет II.

При присъединяване си в шоуто на Джереми Вайн по BBC Radio Two на 17 юли Пакингтън хвърли аспержите си в отговор на въпроса: Байдън или Тръмп през ноември? Отговорът ѝ: нито един от тях.

„ Ще е дама “, сподели тя. „ Така ми споделят аспержите. Ще бъде дама. Следващият президент на Съединените щати ще бъде жена “.

Само времето ще покаже дали врачката е права, само че всеки случай това е още един превъзходен различен способ за предсказание на бъдещето и отива непосредствено в листата при омантия (четене на яйца), тиромантия (гадаене със сирене), пълзящо бебе (гледане по пълзенето на бебе…) и не на последно място румпология (гледане на задните елементи на човек).

Тези подходи са креативна смяна спрямо търсенето на недостоверни източници в интернет, само че дали не са псевдонаука? Кой би могъл да каже…

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР