Новината, че поп-фолк певицата Андреа и румънската звезда Дан Балан

...
Новината, че поп-фолк певицата Андреа и румънската звезда Дан Балан
Коментари Харесай

Андреа проговори за връзката си с Дан Балан! Ето каква е истината

Новината, че поп-фолк певицата Андреа и румънската звезда Дан Балан имат връзка, взриви медиите оттатък Дунава. Преди дни румънски таблоид първи писа, че двамата имат освен това от професионални взаимоотношения, а Андреа бързо е не запомнила траялата над десетилетие връзка с боксьора Кубрат Пулев.

Виж още: Медиите в Румъния разкриха: Андреа си има нов мъж и той е международна звезда!

Всъщност тази вест не беше кой знае каква изненада за меломаните, защото от години Андреа работи с румънски сътрудници и познанството ѝ с Дан Балан беше обществена загадка. 

Виж още: Криско най-сетне сподели бебчето! Посвети прочувствена ария на обичания човек

Подозренията, че двамата са дружно, се ускориха и от обстоятелството, че двамата неотдавна бяха в Киев, а преди този момент и на други места и събития. Но всичко се оказа просто едно съвпадане.

Виж още: Равносметка при започване на 9-ия месец за Джулиана Гани - едвам 5 качени кг., само че по какъв начин е бебето?

Андреа разгласява текст на британски, в който изяснява, че връзките ѝ с Дан Балан са единствено и единстевно професионални, а връзката им - посредством музиката. 

" Без значение какъв брой съм скандална в клиповете и фотосите си, душата и сърцето ми са разнообразни. Винаги съм търсила нещо същинско и свястно, което да запълни сърцето ми ", написа още певицата, като недвусмислено демонстрира, че търсенето на любовта към момента продължава. 

Раздялата на Андреа и Кубрат Пулев се случи в средата на юли. " Твърде млада съм, с цел да се омъжа и прекомерно огромна, с цел да играя детски игри - любувам се на необвързания си живот ", написа тогава тя под селфи.

Виж още: Ново 20: Андреа и Кубрат Пулев са се събрали? Двамата - засечени на особено място

В началото на декември обаче всички се запитаха дали певицата и боксьорът не са се събрали. Двамата бяха видяни в Пловдив.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР