Новината, че певицата и актриса Майки Сайръс се е разделила

...
Новината, че певицата и актриса Майки Сайръс се е разделила
Коментари Харесай

След раздялата: Майли Сайръс се отдаде на лесбо страсти СНИМКИ 18+

Новината, че певицата и актриса Майки Сайръс се е разделила със брачна половинка си Лиъм Хемсуърт разтресе холивудските всемирски среди. Двамата са женени от едвам 7 месеца, оповестява „ Дейли Мейл “.

След изказването на Майки пред сп. „ Пийпъл “ пристигна и публично известие от двойката: „ Лиъм и Майли са се съгласили да се разделят за момента. Постоянно разрастващи се, изменящи се като сътрудници и персони, те взеха решение, че по този начин е най-добре, до момента в който и двамата се концентрират върху себе си и кариерите си.

Те си остават отдадени родители на всичките животни, които имат дружно и се грижат за тях с обич до момента в който са разграничени. Молим да почитате протичащото се и персоналното им пространство “.

В същото време Майли беше щракната на езерото Комо в Италия със своя другарка – Кейтлин Картър, която също се раздели с мъжа си – Броуди Дженър.







Двете бяха дружно на яхта по бански и без да се стесняват кой може да ги види се разцелуваха буйно.









Майли в никакъв случай не е криела, че си пада и по мъже и по дами. Наскоро тя съобщи, че „ ѝ е писнало от мъжете “ и напомни, че не е изгубила интереса си към дамите, макар сватбата си един от най-сексапилните холивудски артисти.

Миналия месец тя призна, че вижда брака си като „ замайващ, комплициран и актуален “. По-рано пък съобщи, че не счита в скоро време да ражда деца, поради климатичните промени и „ света, в който живеем “, само че мнозина заподозряха, че зад това може да се крие различен проблем.

През юли атлетичният Лиъм беше засечен да се разхожда самичък из Лос Анджелис с мрачна физиономия и без брачна халка. Миналата седмица той беше в Австралия при брат си Крис Хемсуърт – по-известен като господ Тор от поредицата филми по комикси на „ Марвел “.





Лиъм към момента не е коментирал раздялата.

Двамата се срещат преди 10 години по време на фотосите на тийнейджърски филм и стартират връзка. Тя, обаче, е извънредно бурна, с непрекъснати раздели и събирания. Въпреки това, откакто по Коледа предходната година пожар изпепели дома им в Лос Анджелис, те се венчаха скрито в Тенеси.

В Инстаграм Майли също пусна своя фотография без сватбена халка.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР