Новината, че Ние идваме!“ на адв. Николай Хаджигенов и Арман

...
Новината, че Ние идваме!“ на адв. Николай Хаджигенов и Арман
Коментари Харесай

Задава се нова коалиция?

Новината, че „ Ние идваме! “ на адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, някогашните флагмани на известното Отровно трио (тогава в състав с ексминистъра на културата и правилен радевист Велислав Минеков – б.р.) ще става партия, възбуди редица създатели на „ Продължаваме промяната “.

А първи да откликне на „ поканата “ за вливането в новия политически индивид, програмиран да събере разочарованите от Политическа партия, Демократична България и други дясноцентристки обединения след съставянето на новото държавно управление „ под крилото “ на ГЕРБ и Движение за права и свободи с министър председатели акад. Николай Денков и Мария Габриел, стана не какъв да е, а екстранспортният министър и главен покровител на „ Промяната “ Николай Събев, написа Lupa.bg.

„ Думите тук са мощни и правилни. Да забележим и постъпките нататък. Казвам че е време да гледаме стъпките, думите са лесна работа, както се разбра към този момент “, разяснява Събев.

Ден по-рано той разгласи, че харесва и новия план на някогашния зам.-земеделски министър и ексдепутат от Политическа партия, също създател на групировката Иван Христанов, който пък през уикенда стартира да гради основите за своята партия „ Единение “.

А поради това към този момент се появиха мнения, че може Събев да стане спонсор на нова коалиция – сред Христанов, „ Ние идваме! “ и вероятно още отцепнци от Политическа партия, при положение, че такива се появят поради държавното управление. При това като хастари добре финансово бъдещо нейно присъединяване в избори (най-вероятно локални – б.р.).

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР