Новината, че Димитър Бербатов ще подсили тима на Берое за

...
Новината, че Димитър Бербатов ще подсили тима на Берое за
Коментари Харесай

Сценарият "Бербатов в "Берое" скара "червената" общност

Новината, че Димитър Бербатов ще укрепи отбора на " Берое " за 6 месеца, разбуни духовете измежду почитателите на " алените ".

" Армейската " общественост, която към момента е разграничена поради разногласието за достоверността на първодивизионния и аматьорския ЦСКА, реагира по радикално разнообразни способи на вероятно " Да " от страна на двукратния първенец на Англия с " Манчестър Юнайтед ".

Първа реагира фракцията " Енимълс ", която поддържа ЦСКА на Гриша Ганчев. От там излязоха с позиция, че са афектирани от решението на Бербатов да пренебрегне " алените ".

" Само като излизаш от тунела на " Армията " с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай деликатно и се наслаждения на всяка една секунда от мача. Ние ще го създадем без подозрение тъй като обичаме изцяло гратис тима, с помощта на който в Европа схванаха, че съществуваш ", се споделя в гневната им позиция, оповестена във " Facebook ".

Часове по-късно от аматьорския ЦСКА 1948 също разясниха вероятно решение на Бербатов да подпише с " Берое ", само че в друг звук. От клуба поздравиха някогашния " червен " нападател за завръщането в България, макар че публично удостоверение на новината за контракт няма.

" От името на целия клуб желаеме да благодарим на Бербатов, че разреши на нашите футболисти да се допрян до класата и професионализма му по време на зимната подготовка. Пожелаваме на именития футболист доста шанс и триумфи и да продължава да оказва помощ на децата да развиват своите гении. ", се споделя в позиция на уеб страницата на ЦСКА 1948.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР