Новината, че Даниел Кайзер се е договорил с Ботев (Пловдив)

...
Новината, че Даниел Кайзер се е договорил с Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Мениджърите на Кайзер изнудват Ботев

Новината, че Даниел Кайзер се е договорил с Ботев (Пловдив) за нов контракт, се оказа погрешна. Припомняме, че преди време стана ясно, че полският вратар подписа контракт с организация от родината си, която движи правата му. От тогава до през днешния ден въпросната организация безусловно изнудва “канарчетата”, като последното им предложение граничи с цинизма, настояват сътрудниците от “PlovdivDerby”.

От Полша са поискали Кайзер да се трансформира в най-скъпоплатеният чужденец в Ботев. Мениджърите са поискали с изключение на голяма заплата за своя клиент, против която не се подписва нито един футболист в клуба, само че и огромна сума пари на ръка.
 Локомотив (Пд) - Ботев (Пд) @@@
Нещо повече, поляците са поискали 1/5 от парите при идващ трансфер на стража да влезе в техните джобове, а за похлупак са сложили и откуваща уговорка, при която Ботев (Пловдив) ще е на минус, в случай че една година заплаща поисканата от Кайзер месечна заплата.

При това състояние шансът управлението на “жълто-черните” и Даниел Кайзер да се схванат и да си свидлив ръцете за нов контракт, наподобява мираж. За да продължи вратарят да радва почитателите в Коматево, то от полската организация би трябвало да създадат съществени отстъпки в настояванията си.
Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР