Новината, че (51) и (48) са подновили старата си любов,

...
Новината, че (51) и (48) са подновили старата си любов,
Коментари Харесай

Марк Антъни притеснен от връзката на Джей Ло и Бен Афлек

Новината, че (51) и (48) са възобновили остарялата си обич, откакто скъсаха през 2004 година, прави почитателите много щастливи.

Въпреки обстоятелството, че прекарват доста време дружно, а източници настояват, че имат съществени проекти за бъдещето, никой от тях не е коментирал обществено връзката си и не е разгласил общи фотоси в обществените мрежи.

Но макар обстоятелството, че Джен и Бен мълчат, наподобява някогашният й брачен партньор Марк Антъни има повече от ясна позиция за всичко това. Според „ Closer UK “, латиноамериканският артист е повече от обезпокоен от новия романс на някогашната си брачна половинка.

„ Марк се тормози за Дженифър. До преди по-малко от два месеца тя беше сгодена за, а в този момент обича Бен. Той се тормози от бързото й влизане от връзка във връзка, изключително тъй като въвлича децата им във всичко. Алекс е огромна част от живота на Ема и Макс през последните четири години и близнаците към момента се пробват да се примирят с обстоятелството, че към този момент не са семейство и майка им към този момент е намерила ново гадже “, сподели неназован източник за списанието.
 Спипаха Дженифър Лопес и Бен Афлек да се целуват (ВИДЕО) Спипаха Дженифър Лопес и Бен Афлек да се целуват (ВИДЕО)
Вече за никого не е загадка, че Дженифър Лопес и Бен Афлек още веднъж са дружно. В неделя двамата бяха снимани да се целуват, което постави кра...

Твърди се, че известната хубавица и Марк са говорили за това на общ обяд преди няколко дни.

Афлек беше забелязан преди няколко дни в компанията на 12-годишните близнаци и изглеждаше, че си прекарват добре. Списание „ New Idea “ обаче написа, че Ема и Макс към момента се пробват да се приспособяват към обстановката.

„ Ема и Макс са доста чувствителни деца и през последните няколко години се привързаха доста към дъщерите на Алекс Родригес, с които на процедура живееха под един покрив. Всичко за тях е към момента ново и те към момента привикват със обстановката, при която са изгубили две сестри за една нощ, тъй че им би трябвало време, с цел да видят децата на Бен и него самия като ново семейство “, сподели източникът, разяснявайки изказванията, че двамата възнамеряват да срещнат децата.

Афлек има от Дженифър Гарнър три деца - дъщерите Вайълет (15) и Серафина (12), както и наследник Самюел (9).

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР