Новината бе съобщена първо от InterFax, които се позовават на

...
Новината бе съобщена първо от InterFax, които се позовават на
Коментари Харесай

”Ройтерс”: Русия провежда военни учения преди преговорите с Украйна в Париж

Новината бе обявена първо от InterFax, които се базират на информация от съветското министерство на защитата. Според организацията Кремъл разполага парашутистко поделение в Беларус, ден след пренасяне на артилерийски сили и морски пехотинци преди взаимните учения идващия месец. В известието се споделя още, че Русия реалокира и изтребители Су-35 в Беларус а ученията " Съюзническа решителност ". Натрупването на съветски сили в Беларус, северно от Украйна, основава нов фронт за възможна офанзива.

Отделно, съветските артилерийски сили в южната област Ростов, която граничи с Украйна, трябваше да практикуват пукотевица по-късно в сряда като част от инспекция на бойната подготвеност на Южния боен окръг, заяви Министерството на защитата.

В далечния север съветски военни кораби влязоха в Баренцово море, с цел да упражняват отбраната на огромна корабна лента в Арктика, заяви Северният флот. Москва разгласи огромни военноморски учения предходната седмица.

Русия продължава да твърди, че няма проекти да нахлуе в Украйна, само че Западът към този момент заплаши, че в случай че това се случи, ще последват съществени стопански наказания. Вчера американският президент Джо Байдън предизвести, че персонално глобен ще бъде съветския му сътрудник Владимир Путин, а такава поръчка има и от Англия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР