Новинарят неразделен с 19 години по-млада от него звезда от

...
Новинарят неразделен с 19 години по-млада от него звезда от
Коментари Харесай

Юксел Кадриев влюбен в певица

Новинарят неразлъчен с 19 години по-млада от него звезда от „ Гласът на България “

Новинарят Юксел Кадриев е залитнал по една от новите звезди на родния музикален хоризонт, написа Ретро. Тв водещият, който от година насам се изявява и като артист, вдлъбнат по младата изпълнителка Мариета Петракиева. 31-годишната брюнетка, родом от дребното градче Септември, през 2014 година нашумя за пръв път с присъединяване си в музикалното предаване „ Гласът на България “. Тя не съумя да завоюва формата и след финала се загуби от светските среди, само че напоследък кариерата й бележи напредък и графикът й е цялостен с участия.

Отношенията им с Юксел се развили скорострелно, само че в началото почнали по работа. 50-годишният новиран при започване на годината реши да се изявява и като артист и към този момент записа няколко части, които имат хиляди гледания в обществените мрежи. Кадриев, който от дете имал певчески заложби, се свързал пръв с Мариета, като я помолил професионално да му помогне да шлифова гласа си.

Красавицата му станала м узикален възпитател, а в процеса на работа посред им пламнала искра, издават хора от тяхното обграждане.

През миналата седмица той даже бил видян на нейно присъединяване в столичен бар, където Мариета изнесла концерт. За певицата се знае, че тя няма брачен партньор и деца и към момента е свободна мома.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР