Новина, която със сигурност ще разстрои мнозина.Square Enix проведоха вчера

...
Новина, която със сигурност ще разстрои мнозина.Square Enix проведоха вчера
Коментари Харесай

Хаджиме Табата напусна Square Enix

Новина, която сигурно ще разстрои мнозина.
Square Enix организираха през вчерашния ден лайв стрийм събитие. Вместо наслада обаче, той донесе отчаяние на почитателите на Final Fantasy XV, откакто стане ясно, че режисьорът на играта Хаджиме Табата е решил да напусне студиото. Освен това, плануваните за тази пролет четири DLC пакета, няма да излязат. Очакваше се те да се концентрират над Ноктис, Аранея, Лунафрея и Ардин, предава DualShockers, само че очевидно с напускането на Табата, те просто няма да видят бял свят.

По време на стрийма, основният бранд управител на FFXV Акио Офуджи, изясни, че настъпилата режисьорска смяна е предиздвикало студиото да преразгледа обвързваните с играта бъдещи планове и са решили да пресечен продукцията им. Все отново, проектите за Episode Ardyn остава с дата на излизане през март.

Заедно със Square Enix, Табата напуща и Luminous Productions, като причина за това, той акцентира желанието си да основе своя лична компания и работи по свое лично заглавие. Що се отнася до Офуджи, той напомни, че Luminous работят по ново ААА заглавие и отхвърли за продукция на DLC-тата към FFXV, в действителност ще помогне на студиото да се концентрира над работата по него, като повече хора от компанията му се включат в него.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР