Нови звуци са се чули при издирването на изчезналата подводница

...
Нови звуци са се чули при издирването на изчезналата подводница
Коментари Харесай

Нови звуци са се чули при издирването на подводницата „Титан“

Нови звуци са се чули при издирването на изчезналата подводница Титан в Атлантическия океан. Те са на период през половин час, което дава известна вяра на избавителните екипи, че петимата души на борда ѝ към момента са живи. Текат последните часове преди кислородът на борда да свърши.Капитан Джейми Фредерик споделя, че към момента не знаят какви са шумовете, само че екипите търсят в този регион. Той посочи, че това към момента е интервенция по търсене и избавяне и добави, че спасителите би трябвало да останат оптимисти и да се надяват на сполучлив излаз.Издирването се уголемява - площта на повърхността към този момент е два пъти по-голяма от тази на американския щат Кънектикът.
На повърхността наподобява има от ден на ден кораби в този регион, където се е спуснала подводницата. Тя е доста тежка, може би 10 тона. Подводницата може би е потънала съвсем отвесно надолу. Тя се е спускала повече от час и половина, което е времето, с цел да стигне до дъното. Изглежда, че какъвто и проблем да се е появил, той се е случил тъкмо когато са достигали дъното.
Джефри Карсън, морски геолог

Смята се, че на екипажа му остават по-малко от 10 часа О2, съгласно предходни оценки.Контактът с подводницата, на борда на която има петима души, беше загубен в неделя, до момента в който тя е правила втурване към останките на " Титаник “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР