Нови валидиращи устройства са поставени в тролейбусите във Варна, съобщиха

...
Нови валидиращи устройства са поставени в тролейбусите във Варна, съобщиха
Коментари Харесай

Тролейбусите във Варна с нови валидатори

Нови валидиращи устройства са сложени в тролейбусите във Варна, оповестиха от общинската дружество ТАСРУД за Moreto.net.

Те оферират и опция за заплащане на определения превозен документ и с банкова карта. Устройството разполага с камера, която може да сканира баркода на книжен билет и баркода на електронен билет, закупен през мобилното приложение TicketVarna, за верификация в транспортното средство след прехвърляне. Нови валидиращи устройства следва да бъдат сложени и останалите преозни средства от градския превоз, обясниха още от общинското сдружение.

Благодарение на построеното видеонаблюдение и бързата интервенция на полицията има доста разкрити причинители на вандалските прояви по отношение на съоръжение на Автоматизираната билетна система, показват още от ТАСРУД.

По техни данни, преобладаващи са случаите на вандализъм, осъществени от малолетни и малолетни лица. Всички тези случаи се отнасят към съответните институции и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни за предприемане на дейности по подготвеност. Поради това, че те не са наказателно виновни, обаче, формираните преписки се приключват.

От ТАСРУД приканват жителите на Варна да пазят построеното и сложено общинско имущество.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР