Нови валежи от дъжд, които ще обхванат почти цялата страна,

...
Нови валежи от дъжд, които ще обхванат почти цялата страна,
Коментари Харесай

Валежи до обяд, после облачността се разкъсва

Нови превалявания от дъжд, които ще обзет съвсем цялата страна, започнаха още през нощта от запад-югозапад. На доста места в Западна България ще има условия за поледици.
Прочетете още
В Северозападна България преваляванията ще са най-вече от сняг и се чака да се образува нова снежна завивка - до 10-15 см. В Източна България и в Централния Предбалкан ще духа сдържан до мощен юг-югоизточен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 0° и 5°, в София към 0°. 

През деня преваляванията стартират да спрат, а след обяд и облачността ще стартира да се раздира и понижава. Вятърът ще се ориентира от запад и ще бъде слаб, в Североизточна България сдържан. Максималните температури ще са от 3°-4° в северозападните региони до 13-14° тук-там в Южна България, в София към 8°.

В планините още сутринта преваляванията ще спрат, а облачността ще стартира да се раздира, тук-там и да понижава. Ще духа мощен и плевел западен вятър, който до вечерта ще отслабне до сдържан. Максимална температура на 1200 метра към 7°, на 2000 метра – към 2°.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР