Нови три мача от 22-ия кръг на Първа лига ще

...
Нови три мача от 22-ия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

Черно море и ЦСКА излизат в ключова битка на върха в Първа лига

Нови три мача от 22-ия кръг на Първа лига ще се изиграят в събота, 24 февруари. От 12:45 часа Локомотив Пловдив посреща Хебър, от 15:15 е основната борба на върха в класирането сред Черно море и ЦСКА, а в 17:45 стартира дуелът Левски - Арда.

Безспорно погледите ще прикове срещата на стадион " Тича " сред втория и третия в класирането. Черно море и ЦСКА имат по еднакъв брой точки - 45, какъвто е и активът на Лудогорец, само че първенците имат преимущество в директните дуели с двата си противника. " Моряците " се показват доста мощно през този сезон и при започване на седмицата в Разград позволиха едвам втората си загуба през акцията. Варненци са съвсем съвършени на собствен терен, като имат девет победи и едно тъждество в 10 мача пред своите почитатели.

От своя страна ЦСКА е най-силният посетител в лигата през сезона, като " алените " са записали седем победи, две равенства и една загуба надалеч от вкъщи. " Армейците " приключиха по отрицателен метод 2023 година, записвайки тъждество със Славия и загуба от Лудогорец в последните си два мача за състезание, само че започнаха мощно пролетния дял с триумф над Ботев Враца с 3:0 на Националния стадион. Сега играчите на Нестор ел Маестро могат да потвърдят, че са главният съперник на Лудогорец за купата с победа на " Тича ".

В късния мач Левски ще се опита да продължи положителната си серия в Първа лига и да стигне до четвърти следващ триумф. Арда не се намира в добра форма и записа единствено два триумфа в последните си 11 мача в шампионата, а преди седмица загуби от Локомотив Пловдив с 1:2 вкъщи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР