Нови табели с послания и поговорки, които приканват да се

...
Нови табели с послания и поговорки, които приканват да се
Коментари Харесай

Поговорки приканват за чистота в Смолян

Нови табели с послания и поговорки, които приканват да се пази чиста околната среда, сложиха в Смолян млади откриватели за младежко развиване и артисти от Родопския трагичен спектакъл, взаимно с „ BG Бъди деен “, локалната комисия за битка с незаконните прояви на малолетни и малолетни и община Смолян.
След сполучливо осъществената самодейност младежите се надяват те да внесат огромна доза позитивизъм и още по-голяма доза възприятие за персонална отговорност по отношение на заобикалящата ни среда, уточни кметът на Смолян Николай Мелемов.

Жителите на град Смолян се снабдиха с изобретателни и поучителни табели, които ще се слагат на разнообразни места из регионалния град, като задачата е да допринесат за повече отговорно отношение измежду локалните поданици, по отношение на изхвърлянето на боклуци.
Поуките и препоръките, поднесени по занимателен метод, целят да припомнят на хората за тяхната отговорност за опазването на околната среда и за това, че точно от тях зависи поддържането на местата, които обичат да посещават чисти и приветливи.

Дизайнът на табелите са по концепция на спечелилите в конкурс, проведен в границите на план ”Партньорство за красива и чиста България ” - част от дълготрайната стратегия „ Място България “, допълват от общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР