Нови свидетели, свързани с убийството на Алексей Петров, с разказ

...
Нови свидетели, свързани с убийството на Алексей Петров, с разказ
Коментари Харесай

Нови свидетели с описание на убиеца на Петров: Бил мускулест, криел лицето си

Нови очевидци, свързани с убийството на Алексей Петров, с роман за покушението. Докато са били на разходка на Витоша, двама съпрузи настояват, че са видели причинителя на покушението и пътя му на бягство.

 По думите на двамата очевидци причинителят на покушението е бягал с велосипед с дебели гуми, бил е с камуфлажни облекла, с кепе, мускулест и са се виждали единствено очите му.

Казват, че са видели пътя му на бягство от една част на гората през павирания път към гората от другата страна на пътя.

Няколко часа след покушението в отцепения от полицията регион при служителите на реда стопира наследник лек автомобил. Шофира мъж, до него се вози жена му. Казват, че са станали очевидци на минутите след убийството.

В продължение на часове в сряда очевидците са давали подробни пояснения какво са видели и са завели униформените до местата, където това се е случило. 48 часа по-късно имат възбрана от проверяващите да приказват пред медии, написа bTV.

Секунди, откакто се разминали с мъжа на колело, видели простреляната жена на пътя. Синята кола обаче не спряла. Майката на дамата от автомобила споделя, че траяли, тъй като ѝ призлявало от кръв.

Майката на мъжа споделя, че синът ѝ и брачната половинка му се прибирали от разходка в планината, когато видели хипотетичния палач.

„ И като излезе вика - едно колело, лъскаво, с дебели гуми. Един с камуфлажни облекла – не като тези нашите раздърпани. И с качулка, едни страшни очи. Каза, че единствено очите му се виждат “, описа майката на мъжа.

Синята кола се движела в посока София, а мъжът с колелото и камуфлажа – нагоре към планината.

„ Каза, че този е бил доста заплашителен. С едни огромни плещи, упражнявал. Те не са знаели, че е станало ликвидиране. Направило им усещане от кое място излиза този толкоз мощен мъж с това колело “, продължава майката.

 

Секунди, откакто се разминали с мъжа на колело, видели простреляната жена на пътя. Синята кола обаче не спряла. Майката на дамата от автомобила споделя, че траяли, тъй като ѝ призлявало от кръв.

„ Дъщеря ми като види кръв ѝ става неприятно и припада. Видели са жена, която маха, обърнали са се на другата страна, тъй като ѝ е станало неприятно и са траяли. Двама украинци са отишли на мястото и са се разправяли “, описа тя.

Така основните очевидци, по информация на малкия екран, към този момент са петима – простреляната жена, двамата украинци, които ѝ помогнали да се обади на телефон 112, и очевидците със синия автомобил.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР