Нови снимки на 55-годишната Дженифър Анистън, която сега се обсъжда

...
Нови снимки на 55-годишната Дженифър Анистън, която сега се обсъжда
Коментари Харесай

Ето я Дженифър Анистън след пластичните корекции на лицето (Вжте я след посещението при пластичния хирург – Снимки)

Нови фотоси на 55-годишната Дженифър Анистън, която в този момент се разисква в медиите поради „ новото “ й лице, се появиха онлайн. Папараци снимаха актрисата в Бърбанк (Калифорния) на погребението на филмовия продуцент Сесил Кешишян, с чиито деца Анистън беше другар (между другото, синът на Сесил Алек направи документалния филм „ В леглото с Мадона “).

На събитието Анистън се появи в тъмна рокля с флорален принт и цепка до бедрото, пясъчна жилетка и сандали на стилет. Актрисата скри очите си под слънчеви очила. Критиците в Интернет имаха недоволства към очите на Анистън или по-скоро към торбичките под тях: мнозина считат, че актрисата е прекалила с пълнителите, заради което в този момент наподобява по-зле от преди.

Освен това звездата е упрекната в корист с бокс: хората видяха, че в едiн от последните видеоклипове с Дженифър лицето й съвсем не се движи, когато приказва, което наподобява неестествено.

Мрежата също подозира, че Анистън се е подложила на пластична хирургия, защото преди няколко месеца тя беше забелязана в клиника за пластична хирургия в Кънектикът. Самата актриса не разяснява обществено слуховете за „ променения “ си външен тип.

Но почитателите си имат свое мнение по отношение на пластичните корекции и споделят: „ Актрисата с остарява в това няма подозрение, само че фигурата й е прелестна за 55-годишна жена, не всеки може да наподобява по този начин на нейните години! ”

Източник:Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР