Нови скандални снимки от интимните пространства на Бойко Борисов се

...
Нови скандални снимки от интимните пространства на Бойко Борисов се
Коментари Харесай

Става напечено! В дните преди вота пускат нови скандални снимки на Бойко Борисов

Нови скандални фотоси от интимните пространства на Бойко Борисов се чака да лъснат в дните преди вота! Не е ясно дали измежду компроматите няма да има и аудио- или видеозаписи на Баце в унизителни обстановки.
Новината показа някогашния депесар Осман Октай, в този момент гневен критик на Ахмед Доган.
Вижте какво е мнението му за наближаващите избори и за вероятността да лъснат нови далавери на премиера от СИК:
"ГЕРБ имат опция след изборите да „ купят на кг “ депутати в идващия парламент и се опасявам това да не се случи ", разяснява в предаването „ Алтернативата “ по TV1 някогашният заместник-председател на Движение за права и свободи Осман Октай, който от години е отвън придвижването, само че е анализатор на процесите в него.
„ Минимум 3 месеца след изборите Бойко Борисов ще продължи да бъде министър-председател и ще разполага с целия бюджет и запас на страната, с всички корупционни схеми и сакове, които събира, пътувайки около автомагистралите и строителните обекти “, сподели още Осман Октай.
Бившият депесар предвижда, че по този начин, както се е случвало и преди други парламентарни избори, и в този момент 10-15 дни преди вота може се появи компромат или да се случи нещо скандално, което да окаже въздействие на крайния резултат.
„ Аз мисля, че Бойко Борисов е ядосал доста хора, които е обслужвал и са го качили на власт, и нищо не пречи да го изтеглят в този момент “, разяснява той и разгласи, че чака да има продължение на фотосите и видео записите от спалнята на премиера.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР