Нови съдебни документи разказват подробно как заподозреният в стрелба в

...
Нови съдебни документи разказват подробно как заподозреният в стрелба в
Коментари Харесай

Баща гледаше от емисия на живо как заподозреният за стрелба в Тексас, за който се твърди, че е нахлул в дома, където семейството е било убито

Нови правосъдни документи описват в детайли по какъв начин обвиненият в пукотевица в Тексас тази седмица е нахлул в дом, където жена и нейната щерка със „ специфични потребности “ щяха да бъдат убити и по какъв начин обвиненият по-късно се опита да избяга от пандиза, само че бързо беше надвит.

Шейн Джеймс, 34, беше държан в стая в пандиза на окръг Травис в сряда след ареста му във вторник вечерта, когато той „ избута “ чиновник на пандиза, който излизаше, само че беше спрян в коридора и „ удържан “ от помощници, които „ трябваше да употребяват мощ “, с цел да го усмирят, съгласно клетвена декларация за евентуална причина и говорителка на шерифа на окръг Травис.

Затворът е „ многоетажно, несъмнено оборудване и Джеймс нито би могъл да избяга от етажа, на който се намираше, нито самата постройка “, сподели говорителката Кристен Дарк в петък в имейл.

Властите в петък продължаваха да проверяват за какво Джеймс, някогашен офицер от армията на Съединени американски щати, предприе поредност от офанзиви, оставили шест мъртъв и трима д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР