Нови рокади и нов конкурс е обявен след проведения през

...
Нови рокади и нов конкурс е обявен след проведения през
Коментари Харесай

Нови рокади в Автомагистрали ЕАД, бивш депутат от ИТН влиза временно в ръководството

Нови рокади и нов конкурс е разгласен след извършения през юли месец предходната година в държавното сдружение „ Автомагистрали “ ЕАД.

На 2-ри февруари с решение на вицепремиера и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов е освободен Филип Маркулиев като член на Съвета на шефовете. Пет дни по-късно на негово място е назначен Георги Попов - народен представител на " ИТН " от Благоевград в 45-то и 46-то Народно заседание. Назначението му е до осъществяване на конкурс.
Караджов прави одит на всички инхаус контракти за три години обратно
Министърът на районното развиване и вицепремиер Гроздан Караджов разпореди през днешния ден одит " Автомагистрали " ЕАД. Той ще се извърши от дирекци...
Прочети повече
Актуално с днешна дата в Търговския указател е заличаването на Маркулиев, Попов към момента не е вписан. Останалите четирима членове на директорския ръб от са Цветан Петков, Евгени Генчев (бел. ред. - от края на януари), Гено Георгиев и Владимир Трифонов (от октомври  месец).  В януари освободени изпълнителните шефове Десислав Христова и Иван Станчев.

Паралелно с това на 4-ти февруари Министерство на регионалното развитие разгласи конкурс за избор на трима представители на страната в съвета на шефовете.

Припомняме, че смяната в управлението на " Автомагистрали " стана след извършен конкурс предходната година. Христова, Станчев и Маркулиев завоюваха състезанието, стартиран през юли месец от служебния районен министър арх. Виолета Комитова. Те бяха и представителите на страната в сдружението. Трифонов и Георгиев пък са номинации на  Агенцията за обществени предприятия.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР