Нови релси полагат по ул. “Граф ИгнатиевТрамвай № 7 отново

...
Нови релси полагат по ул. “Граф ИгнатиевТрамвай № 7 отново
Коментари Харесай

Ремонтират седем ключови трасета в София

Нови релси поставят по ул. “Граф Игнатиев ”


Трамвай № 7 още веднъж потегли по бул. “България ”, само че от 12 август стартира ремонт на булеварда сред бул. “Гешов ” и бул. “Гоце Делчев ”. Подменя се настилката на платното в посока “Бояна ”. Алтернативни направления са бул. “Черни връх ” и бул. “Цар Борис III ”.

За създаване на нови трамвайни релси от през вчерашния ден е затворено кръстовището на ул. “Граф Игнатиев ” и ул. “Г. С. Раковски ”. Тролей № 9 минава по бул. “Левски ” до началото на септември, когато трамвайното трасето ще е готово. Ремонтът на ул. “Граф Игнатиев ” ще продължи и след 15 септември.

От 13 август ремонтират настилката на бул. “Левски ” от Ректората до паметника на Апостола. До 22 август придвижването е в двете посоки в една лента, а по-късно ще се трансферира в другото платно. Променя се маршрутът на тролейбусни линии 1, 2 и 4 в посока Софийския университет.

От през днешния ден по бул. “Арсеналски ” сред бул. “Черни връх ” и бул. “П. Каравелов ” се ремонтират тротоарите и придвижването е стеснено. До 24 август се подменя тръбопровод по бул. “Дж. Баучер ” от ул. “Св. Т. Търновски ” до ул. “Якубица ”. До 20 август се не разрешава се влизането на коли бул. “Хр. Колумб ” в сектор от 170 м от ул. “Пр. Таракчиев ” към ул. “Н. Бончев ”. Продължава градежа на трасето за трамваи и рейсове по бул. “К. Величков ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР