Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След

...
Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След
Коментари Харесай

Приятелката на прокурорския син от Перник: Удряше ме по лицето, майка му ме прегърна, а той удари и нея

Нови разкрития за прокурорския наследник от Перник Васил Михайлов. След като му беше повдигнато следващо обвиняване, този път за побой и четири закани с ликвидиране към приятелката му Боряна, 20-годишното момиче застана за първи път пред камерата на bTV в извънредно изявление за Ивелина Драгнева.

20-годишната Боряна е имала връзка с Васил Михайлов в продължение на две години. Казва, че първият побой и е бил нанесен още преди обществото да разбере за прокурорския наследник от Перник и той да бъде задържан. Сега споделя, че не може да преброи какъв брой пъти е била удряна от него.

Снимка: bTV

Боряна избра да застане пред камерата ни с вяра за правдивост. Заради нещата, които се е осмелила да опише, към този момент е с денонощна полицейска защита, назначена от прокуратурата.

Въпреки че се опасява за личния си живот и този на околните си, Боряна избира да покаже лицето си и да опише за ужаса, през който е минала.

„ Колко пъти ме е удрял ли? Не мисля, че мога да ги преброя “, сподели в Боряна Рангелова, някогашната другарка на подсъдимия Васил Михайлов.

Прокуратурата ще изиска задържането му под стража

Единият от побоите дефинира като " най-жесток ". В нощта против 28 октомври предходната година. Часове, откакто Васил Михайлов е пуснат за първи път под " домакински арест ", откакто прекарва месеца в ареста по обвинявания за побои и закани.

„ Донесох му една бутилка уиски и той, естествено, се напи. Видя някакво известие. Бяха ми отправили непристойно предложение, на което аз никога не съм откликнала. Започна да ме удря, неведнъж, по лицето ми, по тялото ми, дърпаше ме за косата. Прецених, че е най-добре да звънна на майка му. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея “, спомня си Боряна.

Снимка: bTV

„ В диалога ни на 1 юли той ми обясняваше по какъв начин съм предателка, по какъв начин съм могла да го направя това нещо. Започна да ми изяснява по какъв начин в случай че желае да ме убие, той сигурно ще ме убие, ще откри метод да ме убие. Той може да убие всеки един човек, който реши. Дори ми разказваше за метода, по който желал да ме убие. Мислил е, че когато излезе от пандиза ще ме откри, ще ме отвлече, ще ме вкара там в някакво мазе и ще ме целуне и ще ме гръмне в гърлото. “, добави Боряна.

В дома му беше осъществен обиск по следствие за опасност против жена

След като подава тъжба в полицията и споделя всичко това, на 13 септември екипи на Столична дирекция на вътрешните работи влязоха в къщата, в която Васил Михайлов е под домакински арест, с цел да я претърсят. Тогава, пред bTV, прокурорският наследник отхвърли да е посягал на Боряна.

„ Естествено, че се опасявам. Все отново, аз го познавам, мисля по-добре даже от личното му семейство. Според мен е доста нечовечен човек и сигурно ще търси отмъщението си. Спрямо мен ”, акцентира 20-годшното момиче.

Потърсихме юристите на Васил Михайлов – Велин Велинов и Любомир Таков – и двамата през целия ден не дават отговор на позвъняванията ни. От прокуратурата са поискали Михайлов още веднъж да бъде арестуван под стража.

Утре заран в предаването " Тази заран " очаквайте целия роман на Боряна Рангелова за насилието.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР