Нови разкрития по скандала с приема на деца в детските

...
Нови разкрития по скандала с приема на деца в детските
Коментари Харесай

Има ли личен и политически интерес в скандала с приема на деца в градините?

Нови разкрития по абсурда с приема на деца в детските градини в София. След изявления в медиите Столичната общината оповести елементи от нейна инспекция в квартал „ Горна баня”, които демонстрират, че децата на партиен член и покровител на уволнената директорка, са признати там с неизрядни документи.

Има ли персонален и политически интерес от задълбочаването на абсурда към детската градина в „ Горна баня”. Потърсихме гледните точки на всички наранени.
Иво Мирчев е един от поддръжниците на уволнената директорка Мариана Иванова и деятел от „ Да, България”. След експлоадирането на абсурда от партията желаеха оставки. И двете му деца са посещавали детското заведение.

Проверката на общината демонстрира, че синът на Мирчев е отписан от друга градина през септември 2014 година и записан няколко дни по-късно в Горна баня посредством пренасяне. Молба по тази причина обаче не е открита.

Дъщеря му пък е записана през септември 2016 година по реда за деца с хронични болести. Мирчев е подписал, че ползва медицински документ. Такъв обаче не е открит.

Бащата разяснява, че е попълнил типова бланка, дадена му от администрацията на градината в „ Горна Баня” за банкет по спомагателни критерии и никой не е желал от него здравна документи. Изпрати до редакцията ни имейл, в който написа, че детето е признато през работна група от дирекция обучение.

Изводът на Столичната община е, че децата на Мирчев са част от непозволения банкет в 164-та детска градина.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР