Нови разкрития около убийството на изхвърлена в куфар Евгения, предаде

...
Нови разкрития около убийството на изхвърлена в куфар Евгения, предаде
Коментари Харесай

Убитата Евгения е била жива и е съзнавала, че това са последните й мигове живот

Нови разкрития към убийството на изхвърлена в куфар Евгения, съобщи кореспондент на " Фокус ". " Младата жена е била удушена с ръце, а гибелта ѝ е настъпила от минути до час ", стана ясно от нова съдебно-медицинска експертиза по делото.

" Няма пострадване в региона на главата ", това обявиха движимостите лица по делото. Те прибавиха, че одобряват изрично, че до настъпването на гибелта лицето е било в схващане. Данните демонстрират, че жертвата е живяла известно време след прилепяне на шията, вследствие от душенето.

От аутопсията стана ясно, че има кръвонасядания и в седалищната област. Това обявиха движимостите лица по делото. " Множеството кръвонасядания са свързани със противодействие на жертвата. Те могат да се явят след удар с пестник ", споделиха от правосъдната експертиза.

Подсъдимият Орлин Владимиров насочи въпрос към съдебномедицинските специалисти, обвързван с това дали са обръснали косата на убитата Евгения Владимирова, с цел да схванат дали има пострадвания по главата. Съдебният специалист удостовери, че няма пострадвания по главата и по тази причина не постанова да се подхващат такива дейности.

В отговор правосъдният специалист добави признанията на подсъдимия Орлин " През цялото време я държах за врата и я захванах за шията в границите на доста пай интервал от време ".

Припомняме думите на околните на убитата Евгения преди делото: " Искаме доживотна присъда, по какъв начин не го е позор да остави детето си без майка ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР