Нови разкрития излязоха във връзка с мащабната спецакция на полицията

...
Нови разкрития излязоха във връзка с мащабната спецакция на полицията
Коментари Харесай

Нови разкрития за спецакцията в София: Задържаните са 8

Нови разкрития излязоха по отношение на огромната спецакция на полицията в София. Според новата информация спецакцията е на територията на цялата страна и към този момент са арестувани 8 души.

Екип на Нова телевизия стана очевидец на спецоперацията на Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ) и ГДБОП, извършваща се на изхода на София, посока Пловдив. Акцията е против тайфа за наркоразпространие, рекет, побоища и изнудване.

Заради скорошното похищение на Адриан Златков се появи информация, че интервенцията на баретите е за залавяне на похитителите на младия мъж. Високопоставени източници от Министерство на вътрешните работи, поискали анонимност, обаче отхвърлиха тази информация.

От Министерство на вътрешните работи към момента не са дали публична информация.

Синът на притежателя на столични автокъщи беше отвлечен в края на август и освободен след 12 дни в плен. Близките му заплатиха откуп за живота на Адриан Златков. Първоначално поисканата сума била 3 млн. лева, само че в последна сметка след договаряния с похитителите бащата Тони Златков е събрал и платил 800 000 лева

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР