Нови работни места в IT сферата ще бъдат разкрити през

...
Нови работни места в IT сферата ще бъдат разкрити през
Коментари Харесай

Нови работни места в IT сферата ще бъдат разкрити през август в Благоевград!

Нови работни места в IT сферата ще бъдат разкрити през август в Благоевград, това съобщи създателят на компания Power Partner Solutions Васил Величков, който показа в родния си град академия IT Metamorphosis, задачите които си слага и опциите за реализация след завършването ѝ.

" Благоевград има голям капацитет, и въпреки доста компании да избират да развиват активността си в огромния град, ние ще покажем, че можем да се развиваме и в родния си - Благоевград. ", съобщи Величков, който има над 20 години опит в IT сферата.

Той разясни, че Академията на Power Partner Solutions е съсредоточена в проучване на работата със SAP (Софтуер за ръководство на бизнеса), първият въвеждащ модул ще бъде безвъзмезден, а след завършването му курсистите ще могат да решат дали да продължат образованието си. При положителни резултати приключилите ще могат да се осъществят в IT-сферата, включително в компанията Power Partner Solutions. Периода на образование в академията е към 4 месеца.

Величков разгласи желанието си през август да започва активността си в Благоевград с разкриването на 10 работни места.

Домакин на осведомителната среща бе заместник-кметът по обучение и бизнес развиване Боряна Шалявска. Инициативата е подкрепена от община Благоевград, като образец за положително съдействие сред образованието и бизнеса в общината.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР