Нови противоепидемични мерки на правителството на Кипър за спасяване на

...
Нови противоепидемични мерки на правителството на Кипър за спасяване на
Коментари Харесай

Кипър въведе мерки за спасяване на Коледа

Нови противоепидемични ограничения на държавното управление на Кипър за „ избавяне на Коледа ” са в действие от през днешния ден, съобщи БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28869
Една от тях е условието за наложителен PCR тест на всички влизащи в страната по въздух и море след идването им на острова.

От през днешния ден до 10 януари всички пасажери над 12-годишна възраст, идващи в Кипър със аероплан или транспортен съд, подлежат на PCR тест след влизането им в страната. Това важи за всички чужденци и кипърци, в това число имунизирани и преболедували ковид, без значение от коя страна идват.

Пътниците сами заплащат цената на теста, който на летището в Ларнака коства 15 евро, а на летището в Пафос – 19 евро. Те би трябвало да останат в самоизолация до приемането на резултата, обясни здравното министерство.

От през днешния ден до 31 декември наложително на отдалечена работа минават 20% от личния състав на всички компании, в които са заети повече от 10 души.

От през днешния ден до 10 януари се приключват всички коледни и други събирания в и отвън моловете. Достъпът до празнични събития на общини, църкви и други организации става единствено с коронавирусния безвреден пропуск (SafePass).
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28869  Шефът на Лекарския съюз разкри какво наказване грози доктор Мангъров Шефът на Лекарския съюз разкри какво наказване грози доктор Мангъров  Председателят на румънския Сенат се разгласи за бързо въвеждане на зеления сертфикат Председателят на румънския Сенат се разгласи за бързо въвеждане на зеления сертфикат  Новият канцлер на Австрия: Ще подготвим анулацията на цялостния локдаун от сряда Новият канцлер на Австрия: Ще подготвим анулацията на цялостния локдаун от сряда
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР