Нови поредни отменени участия на Галена - в Пловдив и

...
Нови поредни отменени участия на Галена - в Пловдив и
Коментари Харесай

Близките й плачат: Ето я истината за отменените участия на Галена!

Нови следващи анулирани участия на Галена - в Пловдив и в София, разбуниха духовете и накараха почитателите й да се разтревожат. Защото категорично бе упоменато, че участията няма да се състоят не поради пътешестване или незабавен работен ангажимент на смядовката, а поради влошеното й здраве.

Докато мнозина се чудеха какво става и се надяваха Галена просто да е пипнала някой от множеството върлуващи в последно време вируси, то истината се оказа друга и доста по-сериозна. И тя е, че физическото положение на чалга дивата е по-зле от предстоящото, което в допълнение срутва и цялостния й имунитет.

Близките й са изплашени до такава степен, че не криели сълзите си, разкриха извънредно от обкръжението на певицата. Която, действително, сама си е провокирала ужаса.

Оказва се, че организмът на Галена е съвсем срутен поради несъразмерната приложимост на инжекциите за диабетици, които тя си биеше, с цел да е слаба, само че без да е диабетичка. Да, Галена отслабна и не просто отслабна, тя се стопи на половина, с помощта на тези инсулинови инжекции. Но за сметка на естественото положение на органите си и здравето като цяло.

Лекарите са безапелационни, че вредите за тялото й към този момент са толкоз огромни, че ще бъде дълъг и сложен развой да се възвърне, в случай че се възвърне изцяло. Но има едно наложително изискване и то е да не се допира към този момент до спринцовката. Нещо, за което тя, за смут, още не била подготвена. Явно Галена е пристрастена.

Тагове: Галена участия чалга инсулинови инжекции диабетици инжекции за диабетици певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР