Нови подробности за ареста на кметския син Иван Белишки.Медиците са

...
Нови подробности за ареста на кметския син Иван Белишки.Медиците са
Коментари Харесай

Белишки с първи думи след ареста, отведоха го в болница

Нови детайлности за ареста на кметския наследник Иван Белишки.

Медиците са реагирали и са помогнали на жена в нервна рецесия. По първична информация става въпрос за майката на Иван Белишки.

Самият Белишки е със признаци повръщане и гадене, има синини по лицето. Затова медиците са решили, че откакто служителите на реда приключат със своите дейности, ще отведат Иван Белишки в болница, с цел да се откри цялостното му положение, преди той да бъде отведен в РПУ.

Иван Белишки съобщи, че не е заплашвал депутати от „ Възраждане “. По думите му задържането му е поръчка на депутата Стоян Таслаков и „ Възраждане “, осведоми bTV. Той беше безапелационен, че не е заплашвал с револвер Стоян Таслаков. 

„ Не съм заплашвал. Стоян Таслаков ме удари пред входа. Има камери, чакаме да завърши досъдебното ", сподели той.

Белишки добави, че не е заплашвал и депутати от „ Възраждане “. На въпроса за какво е с пострадвания, той изясни, че Таслаков го е блъснал, а по-късно е бил удрян и от други, маскирани лица. От партия „ Възраждане “ споделят, че това не е първата опасност отправена от Иван Белишки към техен народен представител, а той отправял такива закани редовно. Иван Белишки не за първи път попада в ареста.

Само преди няколко месеца той беше арестуван, откакто атакува двама служители на реда и им нанесе телесни повреди. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР