Нови нападения, драми и признания предстоят от 5 август в

...
Нови нападения, драми и признания предстоят от 5 август в
Коментари Харесай

Нападения, драми и признания в новия сезон на Лонгмайър

Нови набези, драми и самопризнания предстоят от 5 август в ефира на bTV Action. Шериф Уолт Лонгмайър се завръща в петия премиерен сезон на едноименния сериал, всяка събота и неделя от 8:00 ч., общо по пет епизода.

В новите епизоди героите ще бъдат изправени пред доста избори, от които ще зависят както орисите, по този начин и животите им. Уолт ще търси индивида, който го е ранил и отвлякъл Дона.

 Снимка 305953

Джейкъб ще става все по-подозрителен за противозаконните действия на Малачи, а Матиас ще разбере, че Хенри е поел отговорностите на Хектор и ги употребява за лични облаги.

Уолт ще поеме случай, обвързван с ирландската мафия, който, в случай че изгуби, освен може да се сбогува с работата си, само че и с всичко, което има.

 Снимка 305950

Базирана на мистериозните романи на Крейг Джонсън, това е продукцията с най-многобройна публика в Съединени американски щати, в деня на премиерата й - 4,1 милиона фенове.

Основен терен за фотосите е щатът Уайоминг, само че има и други местоположения - Лас Вегас, Хотел Плаза и Ню Мексико.

 Снимка 305951

Греъм Грийн и Джулия Джоунс играят персонажи, които по този начин и не се срещат, за разлика от сагата " Здрач ", където двамата са татко и щерка - Хари Клиъруотър и Леа Клиъруотър. Али Уолкър, Джон Бишъп и Питър Уелър пък са взели участие в една и съща продукция - " Синовете на анархията ".

 Снимка 305954

сн.: bTV Action
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР