Нови наказателни мерки се въвеждат срещу Русия. За пръв път

...
Нови наказателни мерки се въвеждат срещу Русия. За пръв път
Коментари Харесай

ЕС замразява авоарите на Путин и Лавров

Нови наказателни ограничения се вкарват против Русия. За пръв път глобата е ориентирана персонално към съветския президент Владимир Путин. Неговите активи и тези на съветския външен министър Сергей Лавров ще бъдат замразени, заяви БиТиВи.

Тази заран ограниченията, признати от евролидерите, още веднъж бяха прегледани на равнище непрекъснато непрекъснати представители на страните членки. В Брюксел стартира срещата на външните министри, които трябваше да наложат заключителен параф на признатия пакет от европейски наказания. Точно тук се добави този текст. Европа замразява активите този път не на близки, не на родственици, а персонално на съветския президент Владимир Путин и външния министър Сергей лавров на територията на Европейския съюз. Важно конкретизиране е, че на тях не им се не разрешава да стъпват на територията на Европейския съюз.

Именно неналичието на името на съветския президент в новия лист на глобени лица. беше една от доста огромните рецензии през последните часове по отношението на Европа. Германският първи посланик Аналена Бербок приказва пред кореспонденти преди съвещанието на външните министри на Европейски Съюз в Брюксел: „ Те са виновни за това, че в Украйна умират почтени хора. Те са виновни и за това, че интернационалният ред е стъпкан, само че ние като европейски не можем да приемем това ".

Критики имаше и за това, че Европа не изключи Русия от интернационалната банкова система за разплащане. Причината са огромни стопански фактори в Европа, като Германия и Италия бяха срещу, тъй като точно посредством тази суифт система заплащат природния газ, който получават от Русия, оповестяват неофициални източници от Брюксел. Все още не изключено да се приложи и тази мярка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР