Нови мерки влизат в сила в столицата. От днес спират

...
Нови мерки влизат в сила в столицата. От днес спират
Коментари Харесай

Нови мерки влизат в сила от днес в столицата

Нови ограничения влизат в действие в столицата. От през днешния ден стопират плановия банкет и плановите интервенции поради покачващия се брой нови инфектирани с потребност от хоспитализация. Изключение ще са трансплантациите и лекуването на пациенти с онкологични и онкохематологични болести, както и дейностите по асистирана репродукция и ражданията. Към момента общо в страната заетите кревати са 5240, като 580 от тях са с тежко заболели пациенти.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29732
Със заповедта на столичната РЗИ се не разрешават още и свижданията в лечебни заведения. Предвижда се тези ограничавания да са краткотрайни, според от развиването на епидемиологичната обстановка в София.

По-късно през днешния ден се чака да се събере и Областният спешен щаб, който да реши има ли потребност от още спомагателни ограничения против пандемията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29732  Рекорд на случаите на COVID-19: 7062 са новозаразените Рекорд на случаите на COVID-19: 7062 са новозаразените  Рекорден брой нови случаи на COVID-19 в Северна Македония и в Албания Рекорден брой нови случаи на COVID-19 в Северна Македония и в Албания  Заболеваемостта от COVID-19 в община Ловеч доближи 756 на 100 хиляди население Заболеваемостта от COVID-19 в община Ловеч доближи 756 на 100 хиляди население
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР