Нови любопитни подробности за връзката на на Хари и Меган

...
Нови любопитни подробности за връзката на на Хари и Меган
Коментари Харесай

Как точно са се запознали Хари и Меган?

Нови любопитни детайлности за връзката на на Хари и Меган бяга разкрити документална поредност на Netflix, отдадена на двойката. Те споделят по какъв начин са се срещнали - това се случило в Instagram.

" Преглеждах новините и видях фотография на Меган с отдалечен прочут, на която си бяха създали Snapchat ", разкри Хари в първия епизод от сериала, озаглавен " Хари и Меган ", чиято премиерата беше в четвъртък.

След това Хари разкри, че Меган си била поставила кучешко лице върху своето на фотографията.  " Помислих си " Кой е това?! ", споделя Хари.

Меган добави, че неназованият другар по-късно й е споделил, че " Принц Хаз " е питал за нея и е предложил да се срещнат. " Попитах кой е той ", разкрива с усмивка Меган и споделя, че е поискала да прегледа профила му. 

Тя се очаровала от фотосите, които разгласил, споделя, че за нея това е барометър, а те разкривали хубави места в Африка. И по този начин си разменили телефоните. По това време Меган правела проекти да направи обиколка из Европа, написа pagesix.com.

На първата среща Хари просрочен, тъй като попаднал в запушване и бил доста обезпокоен. Тя естествено се чудела какво става и мислела, че от " тези видове с огромно его и няма да взе участие в това ". " Бях се паникьосал, потях се ", разправя Хари. Накрая като го видял потен и обезпокоен, тя схванала, че не майтапи и това ѝ се сторило очарователно.

Хари и Меган описаха по какъв начин са избягали дружно в Ботсвана през 2016 година, откакто са се срещали единствено два пъти преди този момент. Живели в палатка 5 дни. После се качили на транспортен съд и обиколили Ботсвана, която е скъпа за Хари, защото дълги години работи по опазването на природата там. " Беше ми значимо да споделя това странствуване с Мег. Неусетно се хванахме за ръце, целунахме се и това изглеждаше изцяло обикновено и естествено ", спомня си Хари. 



След пътуването си до Африка Меган и Хари продължиха романса си в Лондон и Торонто.

" Първите няколко месеца, никой не знаеше. Беше доста по-разумно тя да пристигна при мен в двореца в Кенсингтън. След това можехме да скочим в колата и да се отправим към Уиндзор и да се разходим из Фрогмор и да създадем всички тези неща дружно, с цел да можем да се опознаем, без папараците да са по петите ни ", сподели той.



За годежа Хари споделя, че първо е трябвало да изиска позволение от баба си, а след това е подготвил терен за сантиментална вечеря. Не знаел какво ще отговори Меган на предлагането му за брак, само че се майтапи, че тя по този начин и по този начин довела кучето си Гай, бийгъл, който осиновила през 2015 година и " имал него за пленник ". Отворил шампанско, което изненадало Меган и тя му подхвърлила: " Ама ти не пиеш, какъв е мотива? ", до момента в който мажела пилето с масло за вечерята. После я завел в северната градина, където греели 15 електрически свещи, паднал на колене с пръстена, а тя споделила: " Да ".

Двойката подписа брак се през 2018 година и в този момент имат две деца: наследник Арчи, 3, и щерка Лилибет, 1. Хари и Меган ​​се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР