Нови кадри разкриха как изглежда отвътре изоставен пътнически самолет, за

...
Нови кадри разкриха как изглежда отвътре изоставен пътнически самолет, за
Коментари Харесай

Кадри показват вътрешността на потънал пътнически самолет, някога погрешно смятан за липсващи останки от MH370

Нови фрагменти разкриха по какъв начин наподобява от вътрешната страна зарязан пътнически аероплан, за който в миналото се смяташе, че е изгубеният MH370.

Видеото, снимано от водолаз, демонстрира по какъв начин самолетът на Lockheed Martin L1011 Tristar изоставя на дъното на морето - със седалки и изпочупени прозорци. Самолетът падна на дъното на Червено море през 2019 година и от този момент се трансформира в топ място за авантюристи.

Подводният фотограф Брет Хьолцер се снима по какъв начин претърсва останките, в това число шкафчета и облегалки за глава, които към момента бяха непокътнати. Огромният 400-местен аероплан, който беше обслужван за първи път през 80-те години на предишния век, беше потънал, откакто беше изхвърлен на интернационалното летище Крал Хюсеин в Йордания. Органите на специфичната икономическа зона на Акаба в последна сметка докараха самолета и взеха решение да го потопят в опит да насърчат гмуркащия туризъм.

Решението също спомогна за поощряване на растежа на коралите, което беше сполучливо направено през последните пет години, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР