Нови кадри от on-board камерата на болида на Ланс Строл

...
Нови кадри от on-board камерата на болида на Ланс Строл
Коментари Харесай

Нови кадри напълно оневиняват Строл за удара с Фетел в Малайзия

Нови фрагменти от on-board камерата на болида на Ланс Строл изцяло го оневиняват за създалия се чудноват случай след последната обиколка в Малайзия със Себастиан Фетел.

Двамата водачи се удариха при мудна скорост, когато към този момент никой не бе нужно да изпреварва и да гони позиции. Въпреки това прецедентът бе налице. Сблъсъкът сред двамата пристигна при петия завой на " Сепанг ", след който Фетел не можеше да закара автомобила си до бокса и бе качен на Заубер-а на Паскал Веерлайн. За сметка на това пък по колата на Строл нямаше никакви вреди и той бе атакуван от Себ за недомисленото си каране.

Новите фрагменти обаче демонстрират напълно друга история от тази, която бе разказвана от водача на Скудерия. Канадецът навлиза в завоя без въобще да трансформира радиуса си. Фетел обаче се появява откъм гърба и просто се пробва да мине през белия болид на Уилямс.

Стюардите пощадиха Фетел и Строл и в последна сметка не излъчиха отговорен, а опасенията за съществени вреди по скоростната кутия на Себ бяха разсеяни.

Watch #SkyF1 analysis of the new footage of the Sebastian Vettel-Lance Stroll crashhttps://t.co/6Ml3UKQABP #JapaneseGP #RaceStart6am pic.twitter.com/haUdM2Xz3V
— Sky Sports F1 (@SkySportsF1) 5 October 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР