Нови кадри на полицейска кола, блъскаща крава, показват пълния мащаб

...
Нови кадри на полицейска кола, блъскаща крава, показват пълния мащаб
Коментари Харесай

Крава, връхлетяна от полицейска кола, беше „много уплашена“ и „без вреда“ с невиждано видео

Нови фрагменти на полицейска кола, блъскаща крава, демонстрират цялостния мащаб на ужасяващия случай – както зяпачи настояват, че са се молили на служител на реда.

Смущаващи фрагменти демонстрират по какъв начин полицията в Съри блъска избягала крава с полицейски камион в Стейн на Темза в петък вечер. Майката на три деца Дейвиндър Каур снима удара от къщата си и пусна спомагателни фрагменти през днешния ден (16).

49-годишният сподели: „ Беше пред къщата ми. Кравата минава през пътя, през пешеходната пътека. Това е доста дребен. Някой се обади в полицията. Много го беше боязън да пристигна на пътя. Полицейската кола го е блъснала. След няколко минути той още веднъж стана. Полицейската кола го блъсна още веднъж. След това още веднъж беше ударен. Полицията го блокира.

„ Беше ударен към 23 часа. Някой ми сподели, че е избягало в Стейнс. Когато го удари, бяхме шокирани, доста шокирани. Беше доста дребна, не огромна крава. Не беше щета за никого. Беше доста изплашен. Всички викаха „ за какво да го удряме, за какво да удряме “. Той [полицаят] ни споделяше да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР