Нови жертви на стрелба в Калифорния. Седем души са били

...
Нови жертви на стрелба в Калифорния. Седем души са били
Коментари Харесай

Три въоръжени нападение в САЩ! Седем жертви в Калифорния, двама ученици загинаха в Айова

Нови жертви на пукотевица в Калифорния. Седем души са били убити при два случая на към 50 километра от Сан Франциско. Първата пукотевица е станала във плантация за гъби, а втората в транспортна компания. Все още публично не е доказана връзка сред двата случая.
Прочетете още
Задържан е мъж от азиатски генезис. Мотивите за нападенията остават незнайни.

Масовата пукотевица стана по-малко от 48 часа откакто нападател от азиатски генезис умъртви 11 души в зала за танци покрай Лос Анджелис.

Двама възпитаници бяха убити при пукотевица в учебно заведение , намиращо се покрай централната част на столицата на американския щат Айова - град Де Мойн, съобщи Асошиейтед прес. Още един човек, който е преподавател в образователното заведение, е тежко ранен и му следва интервенция.

Стрелбата е открита по време на час в границите на просветителната стратегия " Да стартираме още тук " за възпитаници в риск, учредена от рапъра Уил Холмс, прочут още с псевдонима си Уил Кийпс.

Екипите на незабавната помощ са били извикани в учебното заведение малко преди 13.00 ч. локално време, само че не са могли да оказват помощ на двамата простреляни възпитаници, които са умряли от раните си в болничното заведение.

Близо 20 минути след стрелбата полицията е спряла кола на към три километра от мястото на случая и е задържала трима обвинени за офанзивата.

Губернаторката на щата Ким Рейнолдс, която е член на консултативния съвет на самодейността " Да стартираме още тук ", сподели, че е  " шокирана и покрусена да научи за стрелбата ".

" Виждала съм персонално по какъв начин Уил Кийпс и неговите сътрудници работят, с цел да оказват помощ на деца в риск посредством различни просветителни стратегии ", уточни в изказване Рейнолдс и добави: " Сърцето ми се къса за тези деца и фамилиите им ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР