Нови избори са нормалният край на един ненормален отговор, обяви

...
Нови избори са нормалният край на един ненормален отговор, обяви
Коментари Харесай

Нинова: Този парламент е изчерпан, върви се към нови избори

Нови избори са " естественият завършек на един анормален отговор ", разгласи лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след напрежението сред досегашние сътрудници в ръководството ГЕРБ и ПП-ДБ в последните дни.

По думите ѝ сегашният парламент е привършен, даже да се стигне до връчване на втори и трети мандат, който в случай че президентът реши може да отиде точно в нейните ръце.

" Тези хора ги събраха страхът и алчността. Облякоха този сговор в евроатлантически целофан, който през вчерашния ден се скъса. Видяхте, че няма нищо евроатлантическо в такова държание. Борисов се опасява за себе си и единственото, което желае, е да оцелее и да си резервира кожата. За това изгаря всичко в близост, изгори личната си политическа група, Мария Габриел, ПП-ДБ, " съобщи Нинова.

Лидерката на Българска социалистическа партия упрекна ПП-ДБ в изменничество поради това, че " са прегърнали мафията ".

" Няма смисъл от тази мъка. Карат се за пари, за власт и въздействие. Според нас няма алтернатива, в случай че в този момент отново не се сглобят, " добави Нинова.

Тя сподели, че партията ѝ не е взела участие и няма да взе участие в бъдещи договаряния за кабинет. Попитана дали въпреки всичко при нови избори Българска социалистическа партия би се коалирала с ПП-ДБ, отговори: " Не гадаем такива неща "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР